New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Wrong HTTP Status Code #5999

Closed
sshcli opened this Issue Jun 19, 2018 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
3 participants
@sshcli
Member

sshcli commented Jun 19, 2018

Steps to reproduce the behavior:
Go to https://www.kunena.org/forum/community-self-help/1

Expected behavior
HTTP Status Code for the following URL should be 404, because the page does not exist:
https://www.kunena.org/forum/community-self-help/1

Actual result
HTTP Status Code for the following URL is 200:
https://www.kunena.org/forum/community-self-help/1

System information (please complete the following information)
Joomla version: 3.8.8
Kunena version: 5.1.1
Php version: 7.2.6
Database version: MySQL 5.6.39

Desktop (please complete the following information):
OS: [Windows]
Browser [Google Chrome]
Version [Version 67.0.3396.87]

@xillibit xillibit added this to the 5.1.2 milestone Jun 22, 2018

@xillibit xillibit added bug 5.1 labels Jun 22, 2018

@xillibit xillibit modified the milestones: 5.1.2, 5.1.3 Jul 15, 2018

@sshcli

This comment has been minimized.

Member

sshcli commented Aug 11, 2018

I also noticed that is the same problem with topics you have permanent deleted.
Once deleted, when you try to access to the deleted topic as a guest, you get HTTP 200
Only if your are registered you will get the HTTP 404.

This is not good, you should always get HTTP 404 for topics deleted

810 added a commit that referenced this issue Aug 12, 2018

@810 810 closed this Aug 12, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment