New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Kunena 5.1.x system plugin breaks display JoomGallery images #6053

Closed
MrMusic opened this Issue Jul 18, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@MrMusic

MrMusic commented Jul 18, 2018

Hi Developers,
unfortunately, the detail/original images in JoomGallery Frontend are no longer displayed when the plugin System-Kunena is activated.

Steps to reproduce the issue:
Joomla 3.8.10
JoomGallery 3.3.4
Kunena 5.1.2 with activated system plugin

Joomla Global Configuration:
Search Engine Friendly URLs: Yes
Add Suffix to URL: Yes

see also:
http://www.en.joomgallery.net/faq/general-faq/problem-with-certain-system-plugins.html
and
https://www.kunena.org/forum/k5-1-support/153320-kunena-5-1-1-crashes-current-joomgallery-3-3-4-with-joomlasef-enabled
Thank you for your attention.

@810

This comment has been minimized.

Member

810 commented Jul 18, 2018

For me its working normally,
Default install
I added new category
Uploaded some fotos

created a menu item: joomgallery - > category view
selected the category.

Then I check frontend, and all is working fine.

(I'm running nightly build from Joomla, maybe they fixed the joomla bug)

@810 810 added the unconfirmed label Jul 18, 2018

@810 810 added this to the 5.1.3 milestone Jul 18, 2018

@MrMusic

This comment has been minimized.

MrMusic commented Aug 2, 2018

Then I check frontend, and all is working fine.

The problem only affects the detail/original images, not the thumbnails.

Joomla Global Configuration:
Search Engine Friendly URLs: Yes
Add Suffix to URL: Yes

Do you tried with the same settings?

(I'm running nightly build from Joomla, maybe they fixed the joomla bug)

I tried with current Joomla 3.8.11 again and the problem still exist.

810 added a commit that referenced this issue Aug 5, 2018

@810 810 added bug 5.1 and removed unconfirmed labels Aug 5, 2018

@810 810 closed this Aug 5, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment