Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[K5.1] Custom images for Categories not working properly #5095 #7435

Closed
wants to merge 1 commit into from

Conversation

xillibit
Copy link
Member

@xillibit xillibit commented Aug 11, 2020

Pull Request for Issue #5095 .

Summary of Changes

Testing Instructions

@xillibit xillibit added this to the 5.1.19 milestone Aug 11, 2020
@rich20
Copy link
Member

rich20 commented Aug 11, 2020

It works, but only if is chosen with Crypsis the option bootstrap 2 icons and for Crypsisb3 bootstrap 3 icons.
If you use legacy symbols, you need for all categories own images, otherwise the other categories have no symbols.

Bildschirmfoto von 2020-08-11 16-20-19

With Font awesome (but that's another problem and has nothing to do with this fix) you see additional the flashing question mark.

Bildschirmfoto von 2020-08-11 16-49-32

@xillibit
Copy link
Member Author

xillibit commented Aug 12, 2020

I will re-do it on 5.2

@xillibit xillibit closed this Aug 12, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

Successfully merging this pull request may close these issues.

None yet

2 participants