New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Pololu Ground problem on Rev 4 boards (RM #68) #1

Closed
pbrier opened this Issue Oct 26, 2013 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@pbrier
Copy link
Member

pbrier commented Oct 26, 2013

See: http://redmine.laoslaser.org/issues/68

The groundplane is currently not routed correctly. There is a disconnect
In addition: The overall routing of differential signals is NOK

There is a problem with (all?) Rev4 boards: GND on three of the 4 Pololu's is not connected to the main GND of the board. This is a severe problem and it can blow up your MBED or Pololu!

Still need to find out where in the production process this went wrong and if it applies to all Rev4 boards.

To check if your board has this problem, chek if there is connection between GND of the Pololu's X,Y and E and the GND of the power connector. If not, connect it, for example by making a bridge on the backside between the Pololu GND of the E-Axis and the GND pin of capacitor C3 (near the power connection).

@ghost ghost assigned Springuin Oct 27, 2013

@Springuin

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

Springuin commented Jan 2, 2014

Fixed in 46a9323

@Springuin Springuin closed this Jan 2, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment