Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Youtube songs does not seem to load anymore #14

Closed
HyCraftHD opened this issue Aug 3, 2019 · 1 comment

Comments

@HyCraftHD
Copy link
Member

commented Aug 3, 2019

Playlists are working though. Seems like change at youtubes end.
Update lavaplayer might help

@HyCraftHD HyCraftHD added the bug label Aug 3, 2019

@HyCraftHD HyCraftHD self-assigned this Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

HyCraftHD added a commit that referenced this issue Aug 3, 2019

@HyCraftHD

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Aug 3, 2019

Fixed by updating lavaplayer to 1.3.19

@HyCraftHD HyCraftHD closed this Aug 3, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.