WPBB plugin forums issue #171

Closed
konradsroka opened this Issue Apr 1, 2013 · 15 comments

3 participants

@slaFFik slaFFik was assigned Apr 1, 2013
@slaFFik

will check

@slaFFik

Need more info - can't replicate

@konradsroka

@slaFFik just wrote in the wp forums again,
hope the user will come here with some more comments on how to reproduce..

@Fubarp

Hey thanks for opening this for me. What more info would you like?

My Site: http://adv-craft.com/

I think it my be WPBB since it didn't do this untill i went and created a forum but I think it might of done that because there are now like multiple of the same groups..I'm thinking my only solution is to just start fresh to remove all of buddypress and bbpress stuff from my database.

@konradsroka

Hi @Fubarp thanks for the help and feedback - please get back here and tell us if you have any problem left then or if we can close this issue, we'll keep it open so long.. have a great day, konrad

@Fubarp

Figured out what the issue might be, having to do another fresh install to see if I'm correct. I installed the plugins I wanted and the theme I wanted to use "Custom Community" Went to the WYBB to create a category and right after I created the category and went to my home page it spewed the errors. Doing a test to confirm.

@Fubarp

So yeah the fresh install and with just Custom Community theme and creating a category with WPBB creates this error.

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/content/39/10786039/html/wp-content/themes/custom-community/admin/config.php on line 19

Warning: array_shift() [function.array-shift]: The argument should be an array in /home/content/39/10786039/html/wp-content/themes/custom-community/admin/config.php on line 19

@slaFFik

ok, thanks. Will look into that.

@slaFFik

@Fubarp

That's not a theme issue. That's a BuddyPress issue. I guess it was installed not properly.
I can't open this file: http://adv-craft.com/wp-content/plugins/buddypress/readme.txt
Perhaps your server is configured wrong.

@Fubarp

I'm assuming it's a theme/plugin coorelation issue, only because I don't have buddypress installed... I dropped buddypress and bbpress for WPBB and I had assume it was their database that remained that had caused me issues originally, but after testing to get you guys more info I learned that on a clean install with only Wordpress/WPBB/Custom Community, that I would get those errors. If you guys need me to recreate the errors and just leave it on my site I can, but I don't have buddypress installed so yeah lol

Right now my site is cleaned and doesn't have WPBB installed which is why there is no error on it...

I will say that I tested and when I got the error above, I swapped out themes going back to Twenty Twelve and the error wasn't on the page.

@Fubarp

unless what you are saying is that I need Buddypress installed to use WBPP?

@slaFFik

WBPP - is this bbPress? or what?
You don't need to use BuddyPress if you want to use bbPress.

@Fubarp

WPBB =Wordpress Bulletin board

@slaFFik

Did some modifications, they are on PRO repo, soon should be in free as well.

@slaFFik slaFFik closed this Apr 5, 2013
@Fubarp

Wait what does that mean?....

@slaFFik slaFFik was unassigned by konradsroka Mar 3, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment