Cannot run examples on OSX #58

Open
somethingkindawierd opened this Issue Nov 15, 2012 · 6 comments

Projects

None yet

3 participants

@somethingkindawierd

Compiling the OSX examples leaves us with with the following error

dyld: Library not loaded: /System/Library/Frameworks/CFNetwork.framework/Versions/A/CFNetwork
  Referenced from: /Users/beebe/Library/Developer/Xcode/DerivedData/InboxLister-fkeccaadxggodjawcojolaopmstw/Build/Products/Debug/MailCore.framework/Versions/A/MailCore
  Reason: image not found
(lldb) 

You can see others having this issue on stackoverflow.

I can build all of the projects, and I can build & run the iOS demo project. I cannot run the OSX projects because they error at runtime.

@killghost

yes,I have the same problem.

i download lib iOSPorts and libentpan to MailCore Folder.

I can Build MailCore.xcodeproj and MessageSender.xcodeproj

but I can't Run MessageSender.xcodeproj

my XCode is 4.5.2

Thanks

@killghost

dyld: Library not loaded: /System/Library/Frameworks/CFNetwork.framework/Versions/A/CFNetwork
Referenced from: /Users/aaa/Library/Developer/Xcode/DerivedData/MessageSender-fecgxvuujsvabbeeanxiuwzdwqmh/Build/Products/Debug/MailCore.framework/Versions/A/MailCore
Reason: image not found

@mronge
Member
mronge commented Nov 21, 2012

If you add CFNetwork to the projects does it work?

Matt Ronge

On Nov 21, 2012, at 4:40 AM, killghost notifications@github.com wrote:

dyld: Library not loaded: /System/Library/Frameworks/CFNetwork.framework/Versions/A/CFNetwork
Referenced from: /Users/aaa/Library/Developer/Xcode/DerivedData/MessageSender-fecgxvuujsvabbeeanxiuwzdwqmh/Build/Products/Debug/MailCore.framework/Versions/A/MailCore
Reason: image not found


Reply to this email directly or view it on GitHub.

@killghost

I add CFNetwork to MessageSender。and then it don't work

I add CFNetwork to MailCore。and then it don't work also。

@killghost

git clone https://github.com/mronge/MailCore.git
cd MailCore/
git submodule update --init

Repeat do this. I have the same problem.

dyld: Library not loaded: /System/Library/Frameworks/CFNetwork.framework/Versions/A/CFNetwork
Referenced from: /Users/aaa/Library/Developer/Xcode/DerivedData/MessageSender-gijbvwhbuipkjghjxnpjmfifmmrp/Build/Products/Debug/MailCore.framework/Versions/A/MailCore
Reason: image not found

@mronge
Member
mronge commented Nov 22, 2012

I just tried the same and it worked here.

Two more things to check:

  1. Make sure the full path to where you're checking the project out doesn't contain any spaces

2) Make sure that in Xcode Preferences>Downloads you have the Command Line Tools installed

Matt Ronge

On Nov 21, 2012, at 7:04 PM, killghost notifications@github.com wrote:

git clone https://github.com/mronge/MailCore.git
cd MailCore/
git submodule update --init

Repeat do this. I have the same problem.

dyld: Library not loaded: /System/Library/Frameworks/CFNetwork.framework/Versions/A/CFNetwork
Referenced from: /Users/aaa/Library/Developer/Xcode/DerivedData/MessageSender-gijbvwhbuipkjghjxnpjmfifmmrp/Build/Products/Debug/MailCore.framework/Versions/A/MailCore
Reason: image not found


Reply to this email directly or view it on GitHub.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment