Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Layer opacity is not being saved with mapserver-7-0 #5283

Closed
szekerest opened this issue May 19, 2016 · 0 comments
Closed

Layer opacity is not being saved with mapserver-7-0 #5283

szekerest opened this issue May 19, 2016 · 0 comments
Assignees
Milestone

Comments

@szekerest
Copy link
Member

szekerest commented May 19, 2016

As far as I see the layer opacity setting is not saved by mapserver to the map file in the 7-0 branch, though it is saved in the master branch.

In the 7-0 branch , when I set the opacity in the map file manually as follows:

LAYER
COMPOSITE
OPACITY 70
END
...
END

the application is crashing when loading that map file. This is because the temp image created has null map reference and the truetype font (hashtable) lookup causes the crash.

@szekerest szekerest added this to the 7.0.2 Release milestone May 19, 2016
@szekerest szekerest self-assigned this May 19, 2016
szekerest added a commit to szekerest/mapserver that referenced this issue May 19, 2016
szekerest added a commit that referenced this issue May 19, 2016
szekerest added a commit to szekerest/mapserver that referenced this issue May 20, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants