Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Lost ANGLE AUTO in STYLE during mapObj.clone() #5483

Closed
BernardBielecki opened this issue Sep 26, 2017 · 1 comment
Closed

Lost ANGLE AUTO in STYLE during mapObj.clone() #5483

BernardBielecki opened this issue Sep 26, 2017 · 1 comment

Comments

@BernardBielecki
Copy link
Contributor

BernardBielecki commented Sep 26, 2017

I have investigated that the problem is using mapObj.clone(). It "eat" only ANGLE AUTO during cloning. ANGLE x is cloned, but AUTO not. I have compared file before and after clone() (used mapObj.save).

fix could be in mapcopy.c
int msCopyStyle(styleObj *dst, styleObj *src)
{
...
MS_COPYSTELEM(angle);
MS_COPYSTELEM(autoangle);
MS_COPYSTELEM(minvalue);
...
}

@BernardBielecki BernardBielecki changed the title GEOMTRANSFORM 'start', 'stop' ANGLE AUTO problem under 7.0.6 Lost ANGLE AUTO during mapObj.clone() Sep 27, 2017
@BernardBielecki BernardBielecki changed the title Lost ANGLE AUTO during mapObj.clone() Lost ANGLE AUTO in STYLE during mapObj.clone() Sep 27, 2017
rouault added a commit that referenced this issue Sep 27, 2017
#5483 - add copy autoangle in msCopyStyle
@BernardBielecki
Copy link
Contributor Author

BernardBielecki commented Sep 28, 2017

Now it's OK.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant