Skip to content

Error while enabling mcore v7.2.1 #138

Closed
dawsondiaz opened this Issue Jun 29, 2014 · 4 comments

4 participants

@dawsondiaz

[22:55:28 ERROR]: Error occurred while enabling mcore v7.2.1 (Is it up to date?)
java.lang.NullPointerException
at com.massivecraft.mcore.util.IdUtil.loadDatas(IdUtil.java:793) ~[?:?]
at com.massivecraft.mcore.util.IdUtil.setup(IdUtil.java:352) ~[?:?]
at com.massivecraft.mcore.MCore.onEnable(MCore.java:157) ~[?:?]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:316) ~[spigot.jar:git-Spigot-1517]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:324) [spigot.jar:git-Spigot-1517]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:405) [spigot.jar:git-Spigot-1517]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:478) [spigot.jar:git-Spigot-1517]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:396) [spigot.jar:git-Spigot-1517]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:136) [spigot.jar:git-Spigot-1517]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:457) [spigot.jar:git-Spigot-1517]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [spigot.jar:git-Spigot-1517]

@jay-dogg2012

Getting same issues

@dawsondiaz

@jay-dogg2012
As of when?

@sirbrando

Deleting the mcore and MassiveCore folders in the plugins folder fixed the issue for me. I also deleted all the old mcore stuff in the mstore folder that should no longer be used. Not sure if that was an issue or not.

@oloflarsson
MassiveCraft member

Duplicate issue.

@oloflarsson oloflarsson closed this Aug 4, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.