New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Error launching Git bash with conemu #1178

Closed
mcandre opened this Issue Jul 6, 2017 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@mcandre

mcandre commented Jul 6, 2017

When I have conemu launch a Git bash shell, I get an error.

error launching git: The system cannot find the file specified.


Current directory:
C:\Users\a_pen

Command to be executed:
"C:\Program Files\ConEmu\..\Git\git-cmd.exe" --no-cd --command="C:\Program Files\ConEmu\ConEmu\conemu-msys2-64.exe" /usr/bin/bash.exe -l -i


ConEmuC: Root process was alive less than 10 sec, ExitCode=1.
Press Enter or Esc to close console...

I'm using Git bash from git-scm.

As a workaround, I can start Git bash manually, without conemu.

@Maximus5

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Maximus5

Maximus5 Jul 6, 2017

Owner
  1. ConEmu version
  2. Your task settings
  3. Presence of all executables mentioned in the error mesh
Owner

Maximus5 commented Jul 6, 2017

  1. ConEmu version
  2. Your task settings
  3. Presence of all executables mentioned in the error mesh
@Maximus5

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Maximus5

Maximus5 Jul 6, 2017

Owner
  1. Git version
Owner

Maximus5 commented Jul 6, 2017

  1. Git version
@tpv-ebben

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tpv-ebben

tpv-ebben Jul 6, 2017

Conemu: 170705 alpha
Task Settings: default
All exe present
Git 2.13.2
(all installed via Chocolatey)

tpv-ebben commented Jul 6, 2017

Conemu: 170705 alpha
Task Settings: default
All exe present
Git 2.13.2
(all installed via Chocolatey)

@MarZab

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@MarZab

MarZab Jul 9, 2017

I have the same issue, same versions.

Edit: duplicated bug here #1178

MarZab commented Jul 9, 2017

I have the same issue, same versions.

Edit: duplicated bug here #1178

@tpv-ebben

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tpv-ebben

tpv-ebben Jul 10, 2017

New update works here

tpv-ebben commented Jul 10, 2017

New update works here

@hinell

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@hinell

hinell Nov 24, 2017

Happened to me after inadvertently running rm -rf /.... 😄
Everything started to working again after I've reinstalled git.

hinell commented Nov 24, 2017

Happened to me after inadvertently running rm -rf /.... 😄
Everything started to working again after I've reinstalled git.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment