New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Workspace color is always #0 if version >=171203 #1351

Closed
m0n opened this Issue Dec 6, 2017 · 1 comment

Comments

Projects
2 participants
@m0n

m0n commented Dec 6, 2017

ConEmu build: >=171203 x64
OS version: Windows 10 LTSB x64

ConEmu's workspace color is #0 (black) in case of PowerShell color scheme. This sceme's default background & text color is specified, but workspace background color is always #0 instead of the specified one. Other schemes using "Auto" default background color and those are nice.

I using my own light color scheme with specified default background color and now I have even 20px wide black lines, which hurts :(

In these v.171117 & v.171203 screenshots black line is narrow but clearly visible:

black_workspace

@m0n

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@m0n

m0n Dec 18, 2017

In ConEmu v.171217 bug seems to be fixed! Thank You as always !!!

m0n commented Dec 18, 2017

In ConEmu v.171217 bug seems to be fixed! Thank You as always !!!

@Maximus5 Maximus5 added this to In progress in ConEmu Dec 27, 2017

@Maximus5 Maximus5 closed this Dec 27, 2017

ConEmu automation moved this from In progress to Done Dec 27, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment