New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Tab bar not rendering #205

Closed
cheuer opened this Issue Jun 30, 2015 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@cheuer

cheuer commented Jun 30, 2015

I updated this morning to build 150629, and the tab bar (which I have set to always show) no longer renders:

2015-06-30 10_45_27-

I have tried changing various settings but can't get it to work. I thought it might be an issue with the "admit monitor dpi with font size" setting but turning that off doesn't work, and neither does moving the window to a monitor with a standard DPI.

I can open a new tab and switch between them via hotkeys, but it never renders the tabs.

Logs and settings here (annoying that github doesn't let me upload them to the issue tracker): https://www.dropbox.com/s/zc4gimwemvgez6v/ConEmuLogs_issue205.zip?dl=0

[Edited dropbox link]

@Maximus5

This comment has been minimized.

Owner

Maximus5 commented Jun 30, 2015

Does "ConEmu -basic -cmd cmd" show the tab?

@cheuer

This comment has been minimized.

cheuer commented Jun 30, 2015

Interesting, yes it does.

Screenshot:
2015-06-30 11_24_46-cmd

@Maximus5

This comment has been minimized.

Owner

Maximus5 commented Jun 30, 2015

Than check please previous build with your setting file:
https://github.com/Maximus5/ConEmu/releases

I do not see any problem on my side but at the moment I'm not able to check 192dpi...

@cheuer

This comment has been minimized.

cheuer commented Jun 30, 2015

Still on the current build, I activated the setting "Auto save window size
and position on exit" and did some testing. If ConEmu is on the monitor
that matches the system DPI setting (144 DPI)​ when it starts, then the tab
bar renders normally:

2015-06-30 12_25_32-

After it starts I can drag it to the 192 DPI monitor and it works fine. If
I move it to a 96 DPI monitor and restart it, it is broken like the 192 DPI
monitor.

I downloaded build 150621 and it works with the same settings on any
monitor.

@aarondancer

This comment has been minimized.

aarondancer commented Jul 5, 2015

I'm having the exact same issue. If I start ConEmu on my 192 DPI monitor, everything renders fine. However, if I start ConEmu on my 96 DPI monitor, tabs, toolbar, search, etc. are not rendered.

Dragging between the displays does not change whether or not the controls are rendered. It seems completely dependent on which display it's started on.

@Maximus5

This comment has been minimized.

Owner

Maximus5 commented Jul 6, 2015

150705

@Maximus5 Maximus5 closed this Jul 6, 2015

@cheuer

This comment has been minimized.

cheuer commented Jul 6, 2015

Confirming build 150705 has fixed this issue. Thanks!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment