Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Unable to PREP_SYSTEM from Armbian #2487

Closed
holda29 opened this issue Feb 1, 2019 · 3 comments

Comments

@holda29
Copy link

commented Feb 1, 2019

Details:

  • Date | Fri 1 Feb 17:04:01 UTC 2019
  • Bug report | N/A
  • DietPi version | v6.20.0 (Fourdee/master)
  • Img creator | n/a
  • Pre-image | n/a
  • SBC device | OrangePi Zero+ H5
  • Kernel version | #5.69 SMP Wed Jan 9 18:10:00 CET 2019
  • Distro | stretch (index=4)
  • Command | chmod -R +x /DietPi/dietpi /var/lib/dietpi/services /etc/cron.daily/dietpi /etc/cron.hourly/dietpi
  • Exit code | 1
  • Software title | DietPi-PREP

Steps to reproduce:

  1. ...
  2. ...

Expected behaviour:

I am trying to install DietPi to OrangePi Zero + H5 on fresh latest Armbian install. I am following steps from here - #1285

Actual behaviour:

But after submitting username and image name I choose stable build, but it ends in error chmod: cannot access '/DietPi/dietpi': No such file or directory#### Extra details:

  • ...

Additional logs:

Log file contents:
chmod: cannot access '/DietPi/dietpi': No such file or directory
@Fourdee

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Feb 1, 2019

@holda29

Hi,

Thanks for the report, this is fixed in v6.21. You can use the updated PREP script with:

wget https://raw.githubusercontent.com/Fourdee/DietPi/dev/PREP_SYSTEM_FOR_DIETPI.sh -O PREP_SYSTEM_FOR_DIETPI.sh
chmod +x PREP_SYSTEM_FOR_DIETPI.sh
./PREP_SYSTEM_FOR_DIETPI.sh

@Fourdee Fourdee added this to the v6.21 milestone Feb 1, 2019

@Fourdee Fourdee added the Bug 🐞 label Feb 1, 2019

@Fourdee Fourdee self-assigned this Feb 1, 2019

@Fourdee

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Feb 2, 2019

Verified local testing by using the above fixed script:
#2487 (comment)

@Fourdee Fourdee closed this Feb 2, 2019

Fourdee pushed a commit that referenced this issue Feb 2, 2019
Daniel Knight
v6.21
- PREP | Resolved issues with failed installation, due to missing pre-req directory: #2487
@holda29

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Feb 2, 2019

Great, it worked! Thank you.

@Fourdee Fourdee referenced this issue Feb 7, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.