Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

'Connect' dialog doesn't auto appear when launching Storage Explorer without accounts added #944

Closed
v-xuanzh opened this issue Dec 4, 2018 · 5 comments

Comments

@v-xuanzh
Copy link

commented Dec 4, 2018

Storage Explorer Version: 1.7.2/20190312.3
Platform/OS Version: Windows 10
Architecture: ia32
Regression From: Not a regression

Steps to Reproduce:

  1. Launch Storage Explorer -> Make sure there is no accounts added and no resources attached.
  2. Re-launch Storage Explorer -> Check whether the 'Connect' dialog auto appears or not.

Expected Experience:

The Connect dialog auto appears.

Actual Experience:

The Connect dialog doesn't auto appear.

More info:

  1. This issue doesn't reproduce on Mac.
  2. We didn't verify this issue on Linux, because there is a block issue 1142

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT added this to Committed in Storage Explorer via automation Dec 4, 2018

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT added this to the 1.6.1 Release milestone Dec 4, 2018

@MRayermannMSFT

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Dec 4, 2018

@v-xuanzh , are you signed in?

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT self-assigned this Dec 4, 2018

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT moved this from Committed to In Progress in Storage Explorer Dec 4, 2018

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT moved this from In Progress to Investigating in Storage Explorer Dec 4, 2018

@MRayermannMSFT

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Dec 5, 2018

Nevermind, I figured it out.

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT moved this from Investigating to Under Review in Storage Explorer Dec 5, 2018

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT moved this from Under Review to Done in Storage Explorer Dec 6, 2018

@MRayermannMSFT

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Dec 6, 2018

Fix merged into hotfix branch

@craxal craxal removed this from Done in Storage Explorer Jan 14, 2019

@v-xuanzh

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 13, 2019

This issue reproduces on the latest build 20190312.3. So reopened and updated the configurations above.

@v-xuanzh v-xuanzh reopened this Mar 13, 2019

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT modified the milestones: 1.6.1, 1.8.0 Mar 13, 2019

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT added this to Committed in Storage Explorer via automation Mar 13, 2019

@MRayermannMSFT MRayermannMSFT moved this from Committed to Under Review in Storage Explorer Mar 13, 2019

@MRayermannMSFT

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Mar 15, 2019

Fix merged into master.

Storage Explorer automation moved this from Under Review to Done Mar 15, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.