New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

dbus problems when trying to run electron #2295

Closed
timdeng2324 opened this Issue Jul 7, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@timdeng2324

timdeng2324 commented Jul 7, 2017

  • Your Windows build number: (Type ver at a Windows Command Prompt)
    Microsoft Windows [Version 10.0.15063]

  • What you're doing and what's happening: (Copy&paste specific commands and their output, or include screen shots)
    Installed node.js using nvm
    Cloned a repo to try and run some example electron apps: git clone https://github.com/hokein/electron-sample-apps
    I have Xming and have set my display environment variable.
    When tried to start electron, it said I was missing various libraries, so I installed all the necessary ones using https://electron.atom.io/docs/development/build-instructions-linux/ (Ubuntu instructions).
    Now, when I run electron helloworld, a window briefly shows up and disappears. The error is as follows:

See the manual page for dbus-uuidgen to correct this issue.
[466:0706/184226:FATAL:udev_linux.cc(20)] Check failed: monitor_.
#0 0x000001cb9a3e <unknown>
#1 0x000001ccf83b <unknown>
#2 0x000000bd9026 <unknown>
#3 0x000002e01b62 <unknown>
#4 0x000001cba71c <unknown>
#5 0x000001cd595b <unknown>
#6 0x000001cd5c48 <unknown>
#7 0x000001cd5e0b <unknown>
#8 0x000001caf719 <unknown>
#9 0x000001ceb3a0 <unknown>
#10 0x000001cd51ca <unknown>
#11 0x00000249c616 <unknown>
#12 0x00000249c813 <unknown>
#13 0x000001d0ad28 <unknown>
#14 0x000001d07263 <unknown>
#15 0x7f9e9ffd76ba start_thread
#16 0x7f9e99b473dd clone```

* What's wrong / what should be happening instead:
Electron should of course be opening up. I took a look at #2016 but it didn't help.
@sunjoong

This comment has been minimized.

sunjoong commented Jul 7, 2017

@timdeng2324 - Well... I saw a very similar error message on #2293, and there I knew @therealkenc have a project https://github.com/therealkenc/libudev-stub .

@therealkenc

This comment has been minimized.

Collaborator

therealkenc commented Nov 15, 2017

Issue title here is misleading; it's udev not dbus. Dupe of #1121.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment