Public repository for Microsoft Intune documentation in Hungarian (hu-hu).
PowerShell
Switch branches/tags
Nothing to show
Clone or download
Fetching latest commit…
Cannot retrieve the latest commit at this time.
Permalink
Failed to load latest commit information.
intune-azure
intune-classic
intune-user-help
intune
.gitignore
.openpublishing.build.ps1
.openpublishing.publish.config.json
.openpublishing.redirection.json
LICENSE
LICENSE-CODE
README.md
ThirdPartyNotices
template.md

README.md

A Microsoft nyílt forráskódra vonatkozó viselkedési szabályzata

Ez a projekt A Microsoft nyílt forráskódra vonatkozó viselkedési szabályzatát használja. További információt talál a Viselkedési szabályzat – gyakori kérdések című témakörben, további kérdéseit vagy megjegyzéseit pedig az opencode@microsoft.com címen várjuk.

Docs.microsoft.com GitHub-adattár

Ön a GitHub-adattárak egyikére talált rá, amelyek a Microsoft Cloud and Enterprise részlegének központi technikai jellegű webhelyén, a https://docs.microsoft.com oldalon közzétett tartalom forrását tárolják.

Közreműködés a dokumentáció írásában

A Microsoft közreműködésre ösztönzi a közösséget (felhasználókat, vásárlókat, partnereket) és a Microsoft alkalmazottakat a dokumentáció javításában. Adunk néhány tippet:

 • GitHub-fiók létrehozása: Használja az ingyenes regisztrációt a GitHub.com oldalon.

 • Használja a böngészőjét: Ha már jártas a GitHubon, keresse meg a kívánt cikket a tárházban, és készítse el változtatásait. Vagy pedig nyissa meg a cikket a https://docs.microsoft.com/intune/ oldalon, és válassza a Szerkesztés lehetőséget. Ez megnyitja a cikk forrását a GitHubon. Ezután egyszerűen használja a GitHub kezelőfelületét a böngészőben a változtatások elkészítéséhez.

  Amikor frissít egy cikket, a rendszer kérheti arra, hogy fogadja el a licencszerződést. Ezt a műveletet egyszer kell elvégezni. Ezzel a GitHub-profillal a jövőbeli változtatásoknál már nem lesz szükség a szerződés újbóli elfogadására.

 • MSFT-alkalmazottak: GitHub-fiók létrehozása után a fiókot kapcsolja össze Microsoft e-mail címével. Összekapcsolt fiók esetén nincs szükség a licencszerződés elfogadására ahhoz, hogy frissíthesse a tartalmakat. Lépések:

  1. Vállalati hálózathoz kapcsolt eszköz használata esetén nyissa meg a GitHub-fiók beállítása oldalt. Ha az eszköz nincs a vállalati hálózathoz csatlakoztatva, a hivatkozás 404-es hibakóddal tér vissza.

  A GitHub-fiók létrehozását és összekötését a Microsoft-fiókkal csak egyszer kell elvégezni. Összekapcsolt fiók esetén nincs szükség a licencszerződés elfogadására ahhoz, hogy frissíthesse a tartalmakat.

  1. Nyissa meg a kívánt cikket a böngészőben, és válassza a Szerkesztés lehetőséget. Váltson a privát tárházra (IntuneDocs pr):
   Erről a címről: https://github.com/MicrosoftDocs/IntuneDocs/...
   Erre: https://github.com/MicrosoftDocs/IntuneDocs-pr/...

  2. Válassza ki a ceruza ikont, és készítse el változtatásait.

A tartalom formázása Markdown-szintaxis használatával

Ebben a kódtárban minden cikk GitHub-stílusú Markdown-jelöléseket használ. Kezdésként a következő forrásokat ajánljuk: