Skip to content
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
157 lines (137 sloc) 5.27 KB
<project
xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd"
xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<groupId>org.jboss.tools</groupId>
<artifactId>parent</artifactId>
<!-- Eclipse Mars -->
<version>4.3.0.CR1-SNAPSHOT</version>
<!-- Eclipse Luna -->
<!-- <version>4.2.0.Final-SNAPSHOT</version> -->
<!-- Eclipse Kepler -->
<!-- <version>4.1.2.Final-SNAPSHOT</version> -->
<!-- Eclipse Juno -->
<!-- <version>4.0.1.Final-SNAPSHOT</version> -->
</parent>
<artifactId>modeshape</artifactId>
<version>3.8.0-SNAPSHOT</version>
<name>modeshape.all</name>
<packaging>pom</packaging>
<properties>
<eclipse.m2e.version>1.0.0</eclipse.m2e.version>
<jbt.tycho-plugins.version>0.23.1-SNAPSHOT</jbt.tycho-plugins.version>
<jbtis.version>4.3.0.Beta1f-SNAPSHOT</jbtis.version>
<maven.dependency.version>2.5.1</maven.dependency.version>
<modeshape.client.version>3.8.1.Final</modeshape.client.version>
<tycho.scmUrl>scm:git:https://github.com/jbosstools/jbosstools-central.git</tycho.scmUrl>
</properties>
<modules>
<module>features</module>
<module>plugins</module>
<module>tests</module>
<module>site</module>
</modules>
<repositories>
<repository>
<id>jboss.org</id>
<name>JBoss Repository</name>
<url>http://repository.jboss.org</url>
<snapshots>
<enabled>true</enabled>
</snapshots>
<releases>
<enabled>true</enabled>
</releases>
</repository>
<repository>
<id>ea.jboss.org</id>
<name>JBoss Early Access Repository</name>
<url>https://repository.jboss.org/nexus/content/groups/ea</url>
<snapshots>
<enabled>true</enabled>
</snapshots>
<releases>
<enabled>true</enabled>
</releases>
</repository>
<repository>
<id>m2-release-proxy.jboss.org</id>
<name>JBoss Release Proxy Repository</name>
<url>http://repository.jboss.org/nexus/content/groups/m2-release-proxy/</url>
<snapshots>
<enabled>false</enabled>
</snapshots>
<releases>
<enabled>true</enabled>
</releases>
</repository>
<repository>
<id>jboss-public-repository-group</id>
<name>JBoss Public Repository Group</name>
<url>http://repository.jboss.org/nexus/content/groups/public/</url>
<snapshots>
<enabled>false</enabled>
</snapshots>
<releases>
<enabled>true</enabled>
</releases>
</repository>
<repository>
<id>jboss-snapshots-repository</id>
<name>JBoss Snapshots Repository</name>
<url>https://repository.jboss.org/nexus/content/repositories/snapshots/</url>
<snapshots>
<enabled>true</enabled>
</snapshots>
<releases>
<enabled>false</enabled>
</releases>
</repository>
</repositories>
<build>
<defaultGoal>install</defaultGoal>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
<version>${tychoVersion}</version>
<configuration>
<resolver>p2</resolver>
<pomDependencies>consider</pomDependencies>
<target>
<artifact>
<groupId>org.jboss.tools.integration-stack</groupId>
<artifactId>target-platform</artifactId>
<version>${jbtis.version}</version>
<classifier>base</classifier>
</artifact>
</target>
<ignoreTychoRepositories>false</ignoreTychoRepositories>
<environments>
<environment>
<os>win32</os>
<ws>win32</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
<environment>
<os>linux</os>
<ws>gtk</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
<environment>
<os>linux</os>
<ws>gtk</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
<environment>
<os>macosx</os>
<ws>cocoa</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
</environments>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>
Something went wrong with that request. Please try again.