New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

classPrefix is not applied to first feature #1053

Closed
anasnakawa opened this Issue Oct 5, 2013 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@anasnakawa

anasnakawa commented Oct 5, 2013

I am using Modernizr v3.0.0pre, with a custom config-all.json file as follows,

{
  "classPrefix" : "libname-",
  "options": [
    "setClasses"
  ],
  "feature-detects": [
    "test/css/animations",
    "test/css/borderimage",
    "test/css/gradients",
    "test/css/hsla",
    "test/css/mediaqueries",
    "test/css/rgba",
    "test/css/transforms",
    "test/css/transforms3d",
    "test/css/transitions",
    "test/touchevents"
  ]
}

but when i load the page, i got those classes on html element where classPrefix is applied to all features except the first one..

<html lang="en" class=" cssanimations libname-borderimage libname-cssgradients libname-hsla libname-mediaqueries libname-rgba libname-csstransforms libname-csstransforms3d libname-csstransitions libname-no-touchevents">

@ryanseddon ryanseddon closed this in 6aef0c9 Oct 7, 2013

@ryanseddon

This comment has been minimized.

Member

ryanseddon commented Oct 7, 2013

Sweet thanks @anasnakawa that will work correctly now

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment