Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Updated database from Aug2011 to Dec2011 make queries fail with "Subquery result missing". #2920

Closed
monetdb-team opened this issue Nov 30, 2020 · 0 comments

Comments

@monetdb-team
Copy link

@monetdb-team monetdb-team commented Nov 30, 2020

Date: 2011-10-31 11:27:29 +0100
From: @sjoerdmullender
To: SQL devs <>
Version: 11.7.5 (Dec2011) [obsolete]
CC: @njnes

Last updated: 2011-11-22 13:55:57 +0100

Comment 16502

Date: 2011-10-31 11:27:29 +0100
From: @sjoerdmullender

After a database update from Aug2011 to Dec2011, the query
select * from sys._tables where name like '%';
fails with the message Subquery result missing.
The cause of this is that in the updated database the filter functions from createdb/09_like.sql are missing.

Comment 16512

Date: 2011-11-02 22:20:26 +0100
From: @njnes

There is a new db-init file, ie 09_like.sql. This should be run. Should be run for upgrade from aug2011. We need a way to detect that at the sql level (ie after loading logs/catalog) but before first user starts.

Comment 16533

Date: 2011-11-08 10:26:42 +0100
From: @njnes

fixed, ie we now add the filters when upgrading the db.

Comment 16569

Date: 2011-11-22 13:55:57 +0100
From: @grobian

Fixed in Aug2011-SP3

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant