Skip to content

Rows are missing when using Ajax with version 2.17.1 #650

Closed
lindonb opened this Issue Jun 17, 2014 · 5 comments

2 participants

@lindonb
lindonb commented Jun 17, 2014

With version 2.17.1, for me the tbody rows are no longer being returned and displayed when using ajax. The problem seems to appear at line 516 of widget-pager.js, which has the following code:

c.$tbodies.eq(0).detach().append(d);

Although c.$tbodies is appropriately updated with the rows at this point, the table variable is not. Previously (at least in version 2.16.2), the table variable was updated at the same time as c.$tbodies with this line of code.

@Mottie
Owner
Mottie commented Jun 17, 2014

Hi @lindonb!

Hmm, you're right, that's a big problem. I'll get that fixed right away.

@Mottie Mottie added Bug Widget labels Jun 17, 2014
@Mottie Mottie closed this in 6042a3a Jun 18, 2014
@Mottie
Owner
Mottie commented Jun 18, 2014

@lindonb!

All fixed! Sorry about that!

@lindonb
lindonb commented Jun 21, 2014

@Mottie - no problem, thanks for the quick fix!

@Mottie
Owner
Mottie commented Jun 21, 2014
I had to make a tweak to the code to allow select dropdown changes to automatically trigger a search; with the prior changes you'd have to change the select, then press enter.

Ignore that!

@Mottie
Owner
Mottie commented Jun 21, 2014

Oh.. oops LOL.. the change and last comment were meant for issue #654... need sleep!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.