Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

MudSwitch: When disabled, the ripple effect still shows #4339

Closed
1 of 2 tasks
Yomodo opened this issue Apr 3, 2022 · 1 comment
Closed
1 of 2 tasks

MudSwitch: When disabled, the ripple effect still shows #4339

Yomodo opened this issue Apr 3, 2022 · 1 comment

Comments

@Yomodo
Copy link
Contributor

Yomodo commented Apr 3, 2022

Bug type

Component

Component name

MudSwitch

What happened?

Clicking on a disabled MudSwitch still shows the ripple effect, while it should not.

Workaround for now: Bind both the Disabled and DisableRipple properties to the same bool var.

Expected behavior

When the Disabled property is set to true, the ripple effect should not show.

Reproduction link

https://mudblazor.com/components/switch#switch-with-label

Reproduction steps

  1. Click the disabled MudSwitch example from the docs.

Relevant log output

No response

Version (bug)

6.0.9

Version (working)

No response

What browsers are you seeing the problem on?

Firefox, Microsoft Edge

On what operating system are you experiencing the issue?

Windows

Pull Request

  • I would like to do a Pull Request

Code of Conduct

  • I agree to follow this project's Code of Conduct
@Yomodo
Copy link
Contributor Author

Yomodo commented Apr 4, 2022

@snehabihani Thanks!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant