Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Large uploads fail on Bioacoustica #5763

Open
edwbaker opened this issue Jan 11, 2019 · 6 comments

Comments

3 participants
@edwbaker
Copy link
Member

commented Jan 11, 2019

Large file uploads are regularly failing, these were working fine before Christmas. Any ideas?

@edwbaker edwbaker changed the title Large uploads fail on Bioacoustics Large uploads fail on Bioacoustica Jan 11, 2019

@edwbaker

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Jan 11, 2019

This may be connected to the AJAX issue, Chrome gives an AJAX error when the file has been uploaded, but Firefox does not.

@jrdh

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jan 14, 2019

Once the AJAX bug fix has been released to Bioacoustica we can check to see if the problem is still present.

@edwbaker

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Jan 20, 2019

This is still happening frequently:

An AJAX HTTP request terminated abnormally.
Debugging information follows.
Path: /file/ajax/field_recording/und/0/form-HnIzbOFSHBQJtDasUC6TnxbjK7C5wRDvKe1Sdf_aEeI
StatusText: n/a
ResponseText:
Technical difficulties
Site is experiencing technical difficulties. Please try again later.

ReadyState: ,

@edwbaker

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Jan 23, 2019

I have checked that the other AJAX issues are fixed, which they are. This seems to be a new bug.

@edwbaker edwbaker added the bug label Jan 23, 2019

@benscott benscott self-assigned this Jan 29, 2019

@benscott benscott moved this from To do to In progress in 18th January - 28th February Feb 18, 2019

@benscott

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Feb 18, 2019

This is possibly related to the server issues we were having - I've tried uploading images (jpg & tif, 100MB+) to your site and staging without error. Was it a particular image / file size that was failing?

@benscott benscott added the needs-info label Feb 18, 2019

@benscott benscott moved this from In progress to To do in 18th January - 28th February Feb 18, 2019

@edwbaker

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Feb 19, 2019

@benscott benscott moved this from To do to Done in 18th January - 28th February Feb 20, 2019

@benscott benscott assigned benscott and unassigned benscott Feb 28, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.