Project specific settings not working #53

Closed
simonknittel opened this Issue Nov 1, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@simonknittel

I'm currently having a problem, that my project specific settings are not working.

My .sublime-project file looks like this

{
    "folders":
    [
        {
            "path": "."
        }
    ],
    "Gulp": {
        "results_in_new_tab": true,
        "gulpfile_paths": [
            "sub-directory/sub-directory-2"
        ]
    }
}

Neither the "results_in_new_tab" nor the "gulpfile_paths" have any effect. Changing the "folders" setting does have effects, so the .sublime-project file itself gets read.

I'm using Sublime Text Build 3083.

Any ideas?

@NicoSantangelo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@NicoSantangelo

NicoSantangelo Nov 1, 2015

Owner

Hm you seem to be using it correctly.
Could you tell me what gets printed on the Sublime Text console (View -> Show console) when you execute:

sublime.active_window().project_data()

Also, does this feature work in any other Sublime project?
Which OS are you using?

Owner

NicoSantangelo commented Nov 1, 2015

Hm you seem to be using it correctly.
Could you tell me what gets printed on the Sublime Text console (View -> Show console) when you execute:

sublime.active_window().project_data()

Also, does this feature work in any other Sublime project?
Which OS are you using?

@simonknittel

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@simonknittel

simonknittel Nov 2, 2015

The console command outputs this

{'folders': [{'path': '.'}], 'Gulp': {'results_in_new_tab': True, 'gulpfile_paths': ['application/drag-n-drop-test']}}

I'm using Windows 10 and it does not work in any other project.

The console command outputs this

{'folders': [{'path': '.'}], 'Gulp': {'results_in_new_tab': True, 'gulpfile_paths': ['application/drag-n-drop-test']}}

I'm using Windows 10 and it does not work in any other project.

@NicoSantangelo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@NicoSantangelo

NicoSantangelo Nov 2, 2015

Owner

That's weird, I was expecting to see { 'folders': [{'path': '.'}] }.

I have just tried in Windows 8 and it seems to be working so it might be a Windows 10 issue.
If you don't mind, try the following:

  1. Make sure you open your project with Open Project (just in case)
  2. Write the following in the console
    • from Gulp.settings import Settings
    • from Gulp.settings import ProjectData
    • Settings().get('results_in_new_tab')
    • ProjectData().get("results_in_new_tab", "Not here")

It should look something like this:

sbt

Owner

NicoSantangelo commented Nov 2, 2015

That's weird, I was expecting to see { 'folders': [{'path': '.'}] }.

I have just tried in Windows 8 and it seems to be working so it might be a Windows 10 issue.
If you don't mind, try the following:

  1. Make sure you open your project with Open Project (just in case)
  2. Write the following in the console
    • from Gulp.settings import Settings
    • from Gulp.settings import ProjectData
    • Settings().get('results_in_new_tab')
    • ProjectData().get("results_in_new_tab", "Not here")

It should look something like this:

sbt

@simonknittel

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@simonknittel

simonknittel Nov 2, 2015

Hm, seems like my sublime-gulp installation broke. The first two commands said, that a Module named "Gulp.settings" could not be found so I decided to remove and reinstall the package with the package manager and now it works. The interesting part is, that I know the package itself worked before, because I tested that.

Hm, seems like my sublime-gulp installation broke. The first two commands said, that a Module named "Gulp.settings" could not be found so I decided to remove and reinstall the package with the package manager and now it works. The interesting part is, that I know the package itself worked before, because I tested that.

@NicoSantangelo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@NicoSantangelo

NicoSantangelo Nov 2, 2015

Owner

Hm I hope it was an isolated issue because that could be very frustrating.

Thanks a lot for giving me a hand diagnosing this!, I'll close the issue but let me know if you have another problem.

Owner

NicoSantangelo commented Nov 2, 2015

Hm I hope it was an isolated issue because that could be very frustrating.

Thanks a lot for giving me a hand diagnosing this!, I'll close the issue but let me know if you have another problem.

@simonknittel

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@simonknittel

simonknittel Nov 2, 2015

Thank you for your help!

Thank you for your help!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment