New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Issues with error messages when 'contentFiles' section of nuspec is invalid #1686

Closed
deepakaravindr opened this Issue Nov 5, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@deepakaravindr
Member

deepakaravindr commented Nov 5, 2015

Issues with error messages when 'contentFiles' section of nuspec is invalid are as follows

  1. If copyToOutput or flatten attribute is invalid, we get the following error message: Index (zero based) must be greater than or equal to zero and less than the size of the argument list.
  2. When 'include' attribute is not present, we get the following message. It would be better to say that 'include' attribute is mandatory and is missing : The nuspec contains an invalid entry '' in package 'b.1.0.0' .

@yishaigalatzer yishaigalatzer added this to the 3.4 milestone Dec 11, 2015

@yishaigalatzer yishaigalatzer modified the milestones: 3.4 Beta, 3.4 RTM Feb 25, 2016

@yishaigalatzer yishaigalatzer modified the milestones: 3.4 RTM, 3.4 RTM - Triage Mar 11, 2016

@yishaigalatzer yishaigalatzer assigned toddm and unassigned zhili1208 Mar 12, 2016

@yishaigalatzer yishaigalatzer modified the milestones: 3.5 Beta, 3.4 RTM - Triage Mar 12, 2016

@toddm

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@toddm

toddm Mar 24, 2016

These were both fixed when I tested them. They throw InvalidOperationExceptions with nice messages explaining that the copyToOutput attribute is invalid or that the required attribute include is missing, as appropriate.

toddm commented Mar 24, 2016

These were both fixed when I tested them. They throw InvalidOperationExceptions with nice messages explaining that the copyToOutput attribute is invalid or that the required attribute include is missing, as appropriate.

@toddm toddm closed this Mar 24, 2016

@emgarten

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@emgarten

emgarten May 11, 2016

Collaborator

Verified in 3.5.0-beta

Collaborator

emgarten commented May 11, 2016

Verified in 3.5.0-beta

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment