Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Migrator doesn't export logos of community step templates #3167

Closed
pawelpabich opened this issue Feb 13, 2017 · 2 comments

Comments

@pawelpabich
Copy link

commented Feb 13, 2017

Missing logs stop community step template sync from working.

Started by: http://help.octopusdeploy.com/discussions/problems/51118

@pawelpabich

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Feb 13, 2017

Release Note: Migrator exports now logos of community step templates and missing logos don't break community step templates sync.

@pawelpabich pawelpabich added this to the 3.10.1 milestone Feb 19, 2017
@lock

This comment has been minimized.

Copy link

commented Nov 25, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed. If you think you've found a related issue, please contact our support team so we can triage your issue, and make sure it's handled appropriately.

@lock lock bot locked as resolved and limited conversation to collaborators Nov 25, 2018
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.