FlowPlayer Code being display on Main Page Excerpt.. #10

Closed
ndamaren opened this Issue May 20, 2011 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants

this code:

WPFP(document).ready(function() { //load player $f(“saiweb_7ac9a7c4d5368a89f3fc72f5eb20a93b”, “/iamm/wp-content/plugins/word-press-flow-player/flowplayer/gpl/flowplayer-3.1.5.swf”, { plugins: { controls: { sliderGradient: ‘none’, progressGradient: ‘medium’, backgroundGradient: ‘none’, bufferGradient: ‘none’, opacity:1.0 } }, clip: { url:’http://localhost:8888/iamm/wp-content/uploads/2011/05/Going-For-A-Ride1.m4v’, autoPlay: false, autoBuffering: false }, canvas: { backgroundColor:” }}) });

is being displayed on my homepage in the excerpt. i have no url as im ediing locally right now but hopefully it wont be needed to fix this issue.

thanks for the help.

-ndamaren

I am also having this issue - your shortcode is populating the embed/load functions for the player but the result is that it prints this code in the article excerpts throughout the taxonomies.

http://blogstage2.script-interactive.com/?cat=8

Is there anyway to fix this? I am also having issues with removing the logo - any help here is also appreciated.

Thanks for your help in advance,
Vince

Owner

Oneiroi commented Jun 13, 2011

With regard to the logo, chances are you have a more up to date version of Flowplayer license than the version bundled, unfortunatly I do not automatically get the latest commercial versions of Flowplayer for inclusion, replacing the files with your licensed version will resolve the logo issues.

I will investigate excerpt issues and have tagged this against the next release milestone.

Oneiroi closed this Jan 14, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment