New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

999% Store level with odd Autocannon AP Ammo bug... #336

Open
FilmBoy84 opened this Issue Jan 3, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@FilmBoy84
Contributor

FilmBoy84 commented Jan 3, 2018

For some reason, selecting agent/aircraft/ground equipment screen when X-COM has some Autocannon AP rounds in it's stores automatically makes the stores 999% full and appears to say it is both selling and receiving the ammo at the same time

This in turn gives X-COM a HUGE number of the ammo in its stores

Selecting the vehicle store type resets the store level back to normal but from the moment that extra ammo appears in X-COM equip screen the game is not going to let you do anything with the stores...

image
image
image

@FilmBoy84

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@FilmBoy84

FilmBoy84 Jan 3, 2018

Contributor

It appears to be related to the Agent Equip screen when using preset agent equipment... In making an autocannon agent, setting it as preset 3, after a few agents of pressing "3" to equip, suddenly the ammo level goes up on the "on ground"/"stores" part of the screen IF you do not have enough items in the stores... (I.E. a negative value)

image
image
image

Contributor

FilmBoy84 commented Jan 3, 2018

It appears to be related to the Agent Equip screen when using preset agent equipment... In making an autocannon agent, setting it as preset 3, after a few agents of pressing "3" to equip, suddenly the ammo level goes up on the "on ground"/"stores" part of the screen IF you do not have enough items in the stores... (I.E. a negative value)

image
image
image

@FilmBoy84

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@FilmBoy84

FilmBoy84 Mar 10, 2018

Contributor

I have uploaded a video of this behaviour here:
https://youtu.be/QUwhEAxogcQ

Note that the bug occurs with NO AP ammo stored at base

Contributor

FilmBoy84 commented Mar 10, 2018

I have uploaded a video of this behaviour here:
https://youtu.be/QUwhEAxogcQ

Note that the bug occurs with NO AP ammo stored at base

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment