Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Critical game error when abort rescue mission while vehicle are on fly (WTF, no player units found?) #713

Open
Atrosha opened this issue Aug 31, 2019 · 7 comments

Comments

@Atrosha
Copy link
Contributor

commented Aug 31, 2019

Right after new game start and first rescue mission alert I sent Valkyrie with agents to a mission. Agent assigned to a vehicle in the alert dialog window.

When I press "return to base" button to abort current vehicle assignment its shows "start mission" dialog with 0 agents assigned to a mission in building and mission starts when press "OK/Yes" dialog option.

Mission starts with no agents and error message pops up: "WTF, no player units found?"

After close error message dialog with "OK" option mission starts with UI and blank tactical view.

I attach gdb logs

gdb_log.txt

@Atrosha

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Aug 31, 2019

Video to reproduce https://youtu.be/VqLGYlnoD7w

@makus82

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Aug 31, 2019

its last build?

@Atrosha

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Aug 31, 2019

Latest GitHub "master".

@Quickmind01

This comment has been minimized.

Copy link

commented Aug 31, 2019

I just replicated this on stream. This doesn't have to be a new game. When going to an alert mission, if you cancel the craft's route, it acts as if the craft made it to the mission and asks if you want to start with 0 units. This happens in build OpenApoc-v0.1-606-gd53c36dc.

@Atrosha

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Sep 21, 2019

@Quickmind01 can you add your issue's id to this report or mention it in your by adding #713 in reply?
I can't find it in "Issues" section.

@Quickmind01

This comment has been minimized.

Copy link

commented Sep 21, 2019

Do you want me to make a new issue for this? I added to this issue so as not to make a duplicate.

@Atrosha

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Sep 21, 2019

Of course not if you didn't bugreport earlier. But if you did mention this one in yours, plz.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.