Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Return to base command bugged in Alien Dimension #752

Open
Quickmind01 opened this issue Sep 12, 2019 · 2 comments

Comments

@Quickmind01
Copy link

commented Sep 12, 2019

When using the Return to Base command on your craft while in the alien dimension, it appears to tell them to go to some location to the left of the map. I did not follow the craft all the way to their destination, but they clearly weren't going back through the gates. I had to manually command them to go to the gates.

This was in build OpenApoc-v0.2.0.2-12-g8f8b94c1 with V6.1 EWM.

@FilmBoy84

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Sep 14, 2019

Second to this (and maybe the cause) there is a secret X-COM base in the Alien Dimension... This should not be there... Or at least not used as a player accessible base...

@Quickmind01

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 20, 2019

Please see this video for demonstration on this issue: https://youtu.be/wp2x2ejY3eo

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.