New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

OpenRA loads really slow when not connected to the internet #15539

Open
BlackenedRA opened this Issue Aug 18, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@BlackenedRA

BlackenedRA commented Aug 18, 2018

Any loading screen takes much longer than usual when there is no connection for internet. Almost unbearably long.

@pchote

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pchote

pchote Aug 19, 2018

Member

Go into Settings → Advanced and disable Network Discovery (UPnP).
UPnP is disabled by default because it causes issues like this, which and can't generally be fixed.

Member

pchote commented Aug 19, 2018

Go into Settings → Advanced and disable Network Discovery (UPnP).
UPnP is disabled by default because it causes issues like this, which and can't generally be fixed.

@pchote

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pchote

pchote Sep 9, 2018

Member

@BlackenedRA can you confirm that this fixes the issue for you?

Member

pchote commented Sep 9, 2018

@BlackenedRA can you confirm that this fixes the issue for you?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment