New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Joining a TD server from other mod makes you appear as "anonymous" in lobby even though you are logged in #15642

Open
avalach21 opened this Issue Sep 25, 2018 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@avalach21

avalach21 commented Sep 25, 2018

So if I am in the RA mod and logged in with my forum account, I then join a TD server from within RA mod. I am placed in TD server after it loads but I appear as "Anonymous Player" even though in the upper left corner I am still logged in as "Registered User". Once I leave the server and come back or play a game to completion etc. I appear as a registered user again next time I am in the lobby.

I can only recreate this going from RA -> TD mod, but does NOT occur when going from TD -> RA mod.

I just tested from D2K -> TD and it also is bugged. Going from RA -> D2K works correctly.

@abcdefg30 abcdefg30 added the Bug label Sep 25, 2018

@abcdefg30 abcdefg30 modified the milestones: Next release, Next + 1 Sep 25, 2018

@pchote pchote modified the milestones: Next + 1, Hotfix release Sep 26, 2018

@pchote

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pchote

pchote Sep 30, 2018

Member

I'm not able to reproduce this on any mod switch.

Member

pchote commented Sep 30, 2018

I'm not able to reproduce this on any mod switch.

@avalach21

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@avalach21

avalach21 Oct 4, 2018

http://tinypic.com/r/2dm73q0/9

I have uploaded a clip of me reproducing it. Sorry about the quality.. if you know a better site to upload let me know, but it should be clear enough to see what's happening.

it could be a Windows related issue.. not sure if you have a windows box to test with :-p I am running win10 x64

avalach21 commented Oct 4, 2018

http://tinypic.com/r/2dm73q0/9

I have uploaded a clip of me reproducing it. Sorry about the quality.. if you know a better site to upload let me know, but it should be clear enough to see what's happening.

it could be a Windows related issue.. not sure if you have a windows box to test with :-p I am running win10 x64

@pchote

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pchote

pchote Oct 4, 2018

Member

Would you be able to try uploading that to a different host? tinypic requires flash, which i'd rather not install. Dropbox or imgur?

Member

pchote commented Oct 4, 2018

Would you be able to try uploading that to a different host? tinypic requires flash, which i'd rather not install. Dropbox or imgur?

@avalach21

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@avalach21

avalach21 commented Oct 4, 2018

yeaa i don't blame you lol. Here you go

https://www.dropbox.com/s/0b9qyxzsj9hrwee/error1.mp4?dl=0

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment