Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

railtype - depot - snow #6407

Closed
DorpsGek opened this issue Dec 26, 2015 · 5 comments

Comments

@DorpsGek
Copy link

@DorpsGek DorpsGek commented Dec 26, 2015

mb opened the ticket and wrote:

The railtype feature doesn´t allow for depots showing snowy ground sprites. Although, in snowy terrain, a snowy ground sprite (4550) is in use, there is always also a non-snowy ground sprite (3891) being placed upon the former.

Attachments

Reported version: trunk
Operating system: All


This issue was imported from FlySpray: https://bugs.openttd.org/task/6407
@DorpsGek

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@DorpsGek DorpsGek commented Sep 1, 2017

andythenorth wrote:

To confirm - railtype var 40 is being checked for the example in your screenshot?

I can try and repro this, but I will have to patch Termite (railtype grf I maintain) first.


This comment was imported from FlySpray: https://bugs.openttd.org/task/6407#comment14708
@DorpsGek

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@DorpsGek DorpsGek commented Sep 2, 2017

mb wrote:

Yeah, that´s why it shows a snowy roof.


This comment was imported from FlySpray: https://bugs.openttd.org/task/6407#comment14715
@andythenorth

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@andythenorth andythenorth commented Jan 8, 2019

See also #6222 - may or may not have a similar cause.

@andythenorth andythenorth removed the stale label Jan 24, 2019
@stale

This comment has been minimized.

Copy link

@stale stale bot commented Mar 25, 2019

This issue has been automatically marked as stale because it has not had any activity in the last two months.
If you believe the issue is still relevant, please test on the latest nightly and report back.
It will be closed if no further activity occurs within 7 days.
Thank you for your contributions.

@stale stale bot added the stale label Mar 25, 2019
@stale stale bot closed this Apr 1, 2019
@jcoletto77

This comment has been minimized.

Copy link

@jcoletto77 jcoletto77 commented Jul 27, 2019

I'm adding snowy depots on my trackset (French narrow gauge) and this issue is really getting in the way. The final effect of having snow on the roofs, but not on the ground, is quite weird.
Could you please see if it's possible to fix?

@LordAro LordAro reopened this Jul 27, 2019
stormcone added a commit to stormcone/OpenTTD that referenced this issue Jul 27, 2019
This is a quick fix by @KeldorKatarn:
KeldorKatarn/OpenTTD_PatchPack@65e656b

It has the drawback that snow is draw to the inside the depots as well, as the removed comment suggests.
stormcone added a commit to stormcone/OpenTTD that referenced this issue Jul 27, 2019
This is a quick fix by @KeldorKatarn:
KeldorKatarn/OpenTTD_PatchPack@65e656b

It has the drawback that snow is draw to the inside the depots as well, as the removed comment suggests.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
4 participants
You can’t perform that action at this time.