Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Incorrect costs in bridge list after joining an AI company #6667

Closed
DorpsGek opened this issue Jan 21, 2018 · 3 comments
Closed

Incorrect costs in bridge list after joining an AI company #6667

DorpsGek opened this issue Jan 21, 2018 · 3 comments
Labels

Comments

@DorpsGek
Copy link

@DorpsGek DorpsGek commented Jan 21, 2018

Chaos03 opened the ticket and wrote:

After I start the simpleAI and join his company, the bridge selection window shows incorrect (too high) prices. The prices are right when I am in a separate company.

Attachments

Reported version: 1.7.1
Operating system: Windows


This issue was imported from FlySpray: https://bugs.openttd.org/task/6667
@DorpsGek
Copy link
Author

@DorpsGek DorpsGek commented Mar 11, 2018

frosch wrote:

Caused by an optimisation when calculating cost of all bridges:
tunnelbridge_cmd.cpp:

 	/* for human player that builds the bridge he gets a selection to choose from bridges (DC_QUERY_COST)
 	 * It's unnecessary to execute this command every time for every bridge. So it is done only
 	 * and cost is computed in "bridge_gui.c". For AI, Towns this has to be of course calculated
 	 */
 	Company *c = Company::GetIfValid(company);
 	if (!(flags & DC_QUERY_COST) || (c != NULL && c->is_ai)) {

This comment was imported from FlySpray: https://bugs.openttd.org/task/6667#comment14869
@stale
Copy link

@stale stale bot commented Mar 25, 2019

This issue has been automatically marked as stale because it has not had any activity in the last two months.
If you believe the issue is still relevant, please test on the latest nightly and report back.
It will be closed if no further activity occurs within 7 days.
Thank you for your contributions.

@stale stale bot added the stale label Mar 25, 2019
@LordAro
Copy link
Member

@LordAro LordAro commented Mar 26, 2019

Seems to be a visual-only glitch as per frosch's previous comments, that you can only trigger by using cheats and switching companies. Perhaps not a bug (that we care about) ?

@stale stale bot removed the stale label Mar 26, 2019
LordAro added a commit to LordAro/OpenTTD that referenced this issue Dec 31, 2019
@LordAro LordAro closed this in ab90421 Jan 5, 2020
douiwby added a commit to douiwby/OpenTTD that referenced this issue Apr 16, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
5 participants
You can’t perform that action at this time.