New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Vehicle UI not showing clone button for newly created vehicles in depot when paused #7197

Closed
andythenorth opened this Issue Feb 9, 2019 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@andythenorth
Copy link
Contributor

andythenorth commented Feb 9, 2019

Version of OpenTTD

37bb2c9

Expected result

Newly-built vehicles in depot show 'clone' button, when built with game paused.

game_is_paused

Actual result

Newly-built vehicles in depot show 'depot' button, when built with game paused. Unpausing the game causes the 'clone' button to show immediately.

Steps to reproduce

In settings -> limitations, allow building vehicles when game is paused.
Pause game.
Build a vehicle in depot.
Clone button will not be shown on vehicle window.
Unpause game.
Clone button will be shown on vehicle window.

Repro-ed for trains and RVs, with and without newgrfs.

It's a regression since 1.8.0

PeterN added a commit to PeterN/OpenTTD that referenced this issue Feb 10, 2019

@PeterN PeterN closed this in #7212 Feb 10, 2019

PeterN added a commit that referenced this issue Feb 10, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment