Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Vehicles not rendered in 2CC when dragged inside a depot #8734

Closed
2TallTyler opened this issue Feb 23, 2021 · 1 comment
Closed

Vehicles not rendered in 2CC when dragged inside a depot #8734

2TallTyler opened this issue Feb 23, 2021 · 1 comment

Comments

@2TallTyler
Copy link
Member

@2TallTyler 2TallTyler commented Feb 23, 2021

Version of OpenTTD

Not present in 1.10.3, but found in a build of master when the latest commit was c93c9c0. I have not investigated when exactly this began.

Expected result

When dragging a vehicle inside a depot, it remains the proper company colour.

Actual result

The company colour is lost and it reverts to the 1CC blue of the sprite.

depot_no_2cc

Steps to reproduce

  1. Build a depot
  2. Buy a vehicle
  3. Drag it to the Sell button, or anywhere else
@TrueBrain
Copy link
Member

@TrueBrain TrueBrain commented Feb 23, 2021

Happens only with OpenGL driver for me on Windows, both 8bpp-optimized as 40bpp-anim
Does not happen with non-OpenGL driver.

michicc added a commit to michicc/OpenTTD that referenced this issue Feb 24, 2021
@michicc michicc closed this in e1e8cc3 Feb 24, 2021
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants