New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

The create_session doesn't work with custom auth #118

Open
dgielis opened this Issue Sep 17, 2016 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@dgielis
Copy link

dgielis commented Sep 17, 2016

works when the app has APEX as Authentication scheme, but when there's a custom authentication scheme I get following error:

SQL Error Code: 20,987, SQL Error Message: ORA-20987: APEX - Error in PLSQL code raised during plug-in processing. - ORA-01403: no data found ORA-01403: no data found ORA-06512: at "APEX_050000.WWV_FLOW_ERROR", line 965 ORA-06512: at "APEX_050000.WWV_FLOW_ERROR", line 1000 ORA-06512: at "APEX_050000.WWV_FLOW_CUSTOM_AUTH_STD", line 718 ORA-06512: at "APEX_050000.WWV_FLOW_CUSTOM_AUTH_STD", line 582 ORA-06512: at "APEX_050000.HTMLDB_CUSTOM_AUTH", line 260 ORA-06512: at "APEXOFFICEPRINT.OOS_UTIL_APEX", line 255 ORA-06512: at line 14

@martindsouza martindsouza added the bug label Oct 9, 2016

@martindsouza martindsouza added this to the 1.0.0 milestone Oct 9, 2016

@martindsouza martindsouza self-assigned this Oct 17, 2016

@martindsouza martindsouza modified the milestones: 1.1.0, 1.0.0 Jun 21, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment