Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Problem with Configure on Apollo system #168

Closed
p5pRT opened this issue Jul 7, 1999 · 1 comment
Closed

Problem with Configure on Apollo system #168

p5pRT opened this issue Jul 7, 1999 · 1 comment

Comments

@p5pRT
Copy link

@p5pRT p5pRT commented Jul 7, 1999

Migrated from rt.perl.org#973 (status was 'resolved')

Searchable as RT973$

@p5pRT
Copy link
Author

@p5pRT p5pRT commented Jul 7, 1999

From BallantyneA@pac.dfo-mpo.gc.ca

fchmod() NOT found.

fchown() NOT found.

fcntl() NOT found.

fgetpos() found.

flock() NOT found.

fork() NOT found.

pathconf() found.

fpathconf() found.

fsetpos() found.

gethostbyaddr() found.

gethostbyname() found.

<sys/param.h> found.

<sys/mount.h> NOT found.

fstatfs() NOT found.

(0002) int main () { struct statfs foo; foo.f_flags = 0; }

******** Line 2 of "try.c"​: [Warning #15] When allocated, size of "foo"
was zero.
******** Line 2 of "try.c"​: [Error #64] "f_flags" is not a member of
"foo".
Configure​: illegal io

Where it stops. I don't know what is producing the illegal io or what to do
to make it work.

Thank you for your help.

Anne Ballantyne
ballantynea@​dfo-mpo.gc.ca
Canadian Hydrographic Service
Institute of Ocean Science
Sidney, B.C.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant