Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Missing chart in Shop Search stats for new employees #16730

Closed
sam-pires opened this issue Dec 6, 2019 · 2 comments
Closed

Missing chart in Shop Search stats for new employees #16730

sam-pires opened this issue Dec 6, 2019 · 2 comments

Comments

@sam-pires
Copy link

@sam-pires sam-pires commented Dec 6, 2019

Describe the bug
The pie chart in the Shop Search tab in the Stats page does not appear on BO of a new employee.
Even with all permissions enabled or with the SuperAdmin profile.

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior (a shorter way probably exists):

  1. Go to 'Team'
  2. Create a new profile with all permissions enabled
  3. Create a new employee, assign it the new profile you created
  4. Connect to the BO with the new employee credentials
  5. (If on a fresh install) Go to the Front-Office and use the search with a couple of keywords, do at least twice a search with each word -> to generate search stats
  6. Go to Stats > Shop search and see the missing pie chart - Make sure the period includes today
  7. you can try to set the profile of the employee to SuperAdmin, the result is the same

Screenshots
On the initial SuperAdmin employee account
Capture d’écran 2019-12-06 à 15 03 10

On the newly created employee account (all permissions enabled or SuperAdmin)
Capture d’écran 2019-12-06 à 15 03 20

Additional information
On the new employee profile, when accessing the "Shop Search" tab, the page keeps loading for unlimited time (at least 10 minutes and still loading in my case)(see screenshot)

Might be related to #13178

PrestaShop version: 1.7.6.2
PHP version: N/A

@khouloudbelguith

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@khouloudbelguith khouloudbelguith commented Dec 6, 2019

Hi @sam-pires,

It is a regression.
With PS1.7.5.2 => OK
https://drive.google.com/file/d/18F9hBYhAImbneipqXKZYyY96El1n55Uu/view
I have the same issue with PS1.7.6.0 & PS1.7.6.2.
I’ll add this to the debug roadmap.
Thanks!

@marionf marionf added this to Backlog in PrestaShop 1.7.6 via automation Dec 6, 2019
@PierreRambaud PierreRambaud self-assigned this Dec 9, 2019
@PierreRambaud PierreRambaud moved this from Backlog to To be tested in PrestaShop 1.7.6 Dec 9, 2019
@sarahdib sarahdib moved this from To be tested to In progress in PrestaShop 1.7.6 Dec 10, 2019
@PierreRambaud PierreRambaud moved this from In progress to To be reviewed in PrestaShop 1.7.6 Dec 12, 2019
@Progi1984 Progi1984 moved this from To be reviewed to To be tested in PrestaShop 1.7.6 Dec 19, 2019
@Robin-Fischer-PS Robin-Fischer-PS moved this from To be tested to To be merged in PrestaShop 1.7.6 Dec 24, 2019
@Robin-Fischer-PS Robin-Fischer-PS added this to the 1.7.6.3 milestone Dec 24, 2019
@matks matks removed the To Do label Dec 26, 2019
@matks

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@matks matks commented Dec 26, 2019

Fixed by #16746

@matks matks closed this Dec 26, 2019
PrestaShop 1.7.6 automation moved this from To be merged to Done Dec 26, 2019
@marionf marionf added the Fixed label Dec 26, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
6 participants
You can’t perform that action at this time.