Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Add installed modules to quick access #7306

Merged
merged 4 commits into from Jan 9, 2017

Conversation

@aleeks
Copy link
Contributor

commented Jan 4, 2017

Questions Answers
Branch? develop
Description? Add installed modules to quick access
Type? improvement
Category? IN
BC breaks? no
Deprecations? no
Fixed ticket? http://forge.prestashop.com/browse/STAB-62
How to test? install a new shop & check your quick access

Important guidelines

@basma-yangui-prestashop

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jan 5, 2017

@aleeks I find the installed modules correctly added to the quick access but it leads to the DashBoard and not to the installed modules page

@aleeks aleeks force-pushed the aleeks:quick-module branch from cd459db to 64d92f4 Jan 5, 2017

@aleeks

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Jan 5, 2017

Hello @basma-yangui-prestashop ,

How do you test ? do you have installed a fresh shop ? It's working fine for me.

ok

@maximebiloe

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jan 5, 2017

We just tested on another computer with a clean install and it's working.

capture d ecran 2017-01-05 a 11 47 54

When I click, I'm redirected to the installed modules page.

@AntoineMille

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jan 5, 2017

@aleeks It's working for me.

@vincentbz vincentbz added the QA ✔️ label Jan 6, 2017

@aleeks aleeks force-pushed the aleeks:quick-module branch from 6cc9367 to f11e24b Jan 6, 2017

@vincentbz

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jan 6, 2017

Hi,

It seems that when we use a vhost, it doesn't work. Is it easy to fix ? Is it something common ?

@maximebiloe

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jan 9, 2017

I can confirm that even the "New Product" link doesn't work when using a virtual host

@mickaelandrieu

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Jan 9, 2017

So, this need an extra work :) thank you @basma-yangui-prestashop

@aleeks

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Jan 9, 2017

@basma-yangui-prestashop it's updated! Can you check please! all system :p

@basma-yangui-prestashop

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jan 9, 2017

It's OK @aleeks! Thank you ;)

@mickaelandrieu mickaelandrieu merged commit 35d15a7 into PrestaShop:develop Jan 9, 2017

1 check passed

continuous-integration/travis-ci/pr The Travis CI build passed
Details

@aleeks aleeks deleted the aleeks:quick-module branch Jan 9, 2017

aleeks added a commit to aleeks/PrestaShop that referenced this pull request Jan 11, 2017
Merge pull request PrestaShop#7306 from aleeks/quick-module
Add installed modules to quick access
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
6 participants
You can’t perform that action at this time.