Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Images not showing #363

Open
swatersfla opened this issue Aug 15, 2019 · 2 comments

Comments

@swatersfla
Copy link

commented Aug 15, 2019

We are having issues with images not appearing when placing them on the page. We are using the ASTRA theme and ELEMENTOR page builder. I can upload an image to the media library and it will display fine in the library but when inserted into a widget like flipbox or just placing as an image on the page, it does not appear at certain sizes. The sizes that display the image properly are: Thumbnail, Medium, Medium-large. The sizes that do not display are Large Full and custom unless I set the size under custom at select apply. I emailed the theme’s author and they said it was a permissions issue.
Example:
On the flip box widget, if I select background image and select the image, it will not show up at any size selected until we go in and change permissions on the uploads folder each time an image is uploaded.

Have you heard of any issues like this?

I’m a local admin on the server and we made these three users/worker process accounts have full control starting at the inetpub folder; IIS_WPG + IISUser +  IUSR .

Question:

  1. Are we missing another builtin user from wordpress or IIS

I found reference to a group called IIS_IUSRS listed as a built-in group by information internet services. For Projectnami do any users need to be a member of that group?

Thank you.

@patrickebates

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 16, 2019

So it's supposed to be a permissions issue that only applies to some image sizes but not all?

Have you compared the permissions set on the files which are working to those which are not?

@swatersfla

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Aug 16, 2019

All folders have the same permissions. When we go in and push down permissions to all the folders under uploads, reboot the server, all the images will show up correctly. If I upload additional images afterward, they want show until we repeat.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.