New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Toolbar edge on OS X #97

Closed
DotTheI opened this Issue Apr 1, 2015 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@DotTheI
Copy link

DotTheI commented Apr 1, 2015

On OS X the upper tool bar edge with TFOB enabled is not as sharp as it should be.
TFOB enabled:
2015-04-01 22 56 55
TFOB disabled:
2015-04-01 23 05 39
Actually, the toolbar color gradient is also different.

@Quicksaver

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

Quicksaver commented Apr 1, 2015

That's weird, that seems like a previous bug I thought I had seen and fixed already. Thanks for letting me know, I'll be sure to check it out.

@Quicksaver Quicksaver added the bug label Apr 1, 2015

@DotTheI

This comment has been minimized.

Copy link

DotTheI commented Apr 1, 2015

Thank you!
And I appreciate very much that you have developed this space saving add-on!

@Quicksaver

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

Quicksaver commented Apr 1, 2015

I'm glad you like it. :)

@DotTheI

This comment has been minimized.

Copy link

DotTheI commented Apr 3, 2015

Strangely enough, the issue does not persist in full screen mode

@Quicksaver

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

Quicksaver commented May 9, 2015

The border looks fine for me. What OSX; fierfox and add-on versions are you running? And does it also appear like that if you disable all your other add-ons and themes except for TFOB?

@DotTheI

This comment has been minimized.

Copy link

DotTheI commented May 9, 2015

I am running OS X 10.10.3 and Firefox 37.0.2. I have tried disabling all the other add-ons, but it didn't help

@Quicksaver

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

Quicksaver commented May 9, 2015

I have a feeling this happens only on OS X 10, and that beta version 1.1.12b3 will work correctly. Could you give it a go please (at the top of https://addons.mozilla.org/firefox/addon/the-fox-only-better/versions/) and let me know?

@DotTheI

This comment has been minimized.

Copy link

DotTheI commented May 9, 2015

Installing beta 3 fixed the issue! Thank you!!

@Quicksaver

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

Quicksaver commented May 9, 2015

Great! No problem.

@Quicksaver Quicksaver closed this in 622547f May 9, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment