Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Adding "Reply To" parts in Custom Editor fails with an error #109

Closed
RealRaven2000 opened this issue Jun 1, 2022 · 3 comments
Closed

Adding "Reply To" parts in Custom Editor fails with an error #109

RealRaven2000 opened this issue Jun 1, 2022 · 3 comments
Assignees
Labels

Comments

@RealRaven2000
Copy link
Owner

When adding a "Reply To" entry from the Custom Variables dropdown we get an error:

image

image

this is wrong - the only thing necessary to support Reply-To is enabling the "Reply-To Template" in quickFilters Advanced settings:

image
g - the only thing necessary to support Reply-To is

@RealRaven2000 RealRaven2000 self-assigned this Jun 1, 2022
@RealRaven2000
Copy link
Owner Author

QuickFix version:

quickFilters-wx-5.5.2pre6.zip

To install, download zip file and drag into Thunderbird Add-ons Manager (do not unpack contents)

@RealRaven2000
Copy link
Owner Author

Latest version:

quickFilters-wx-5.5.2pre19.zip

To install, download zip file and drag into Thunderbird Add-ons Manager (do not unpack contents)

@RealRaven2000
Copy link
Owner Author

Fixed in 5.5.4 - released today

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant