New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Classic Mini Cooper never spawns right #338

Closed
ghost opened this Issue Jul 28, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@ghost

ghost commented Jul 28, 2015

In 0.38.67, the game crashed when you tried to spawn this car. in 0.4.0.7 and 0.4.5, the gears shift way too quickly, and in just 0.4.5 it spawns without a chassis.

screenshot_23
RoR 0.4.0.7
screenshot_21
RoR 0.4.5
Here's a link to RoR.log:

69.107.89.192/Uploads/mini/RoR.log

@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Jul 28, 2015

Link to the vehicle: http://www.rigsofrods.com/repository/view/5355
I haven't tried out, but if the gears shift too quick this might also be due to the mod and not a problem of RoR.
+You uploaded RoR.log wrong, all I can see is a text saying "69.107.89.192/Uploads/mini/RoR.log"
->nvm sorry :p

Out of RoR.log:
13:33:09: FLEXBODY ERROR on mesh minifrontgrill.mesh: VY node not found
This comes pretty often...

DirtGamer301 commented Jul 28, 2015

Link to the vehicle: http://www.rigsofrods.com/repository/view/5355
I haven't tried out, but if the gears shift too quick this might also be due to the mod and not a problem of RoR.
+You uploaded RoR.log wrong, all I can see is a text saying "69.107.89.192/Uploads/mini/RoR.log"
->nvm sorry :p

Out of RoR.log:
13:33:09: FLEXBODY ERROR on mesh minifrontgrill.mesh: VY node not found
This comes pretty often...

@ghost

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ghost

ghost Jul 28, 2015

Just copy and paste it into your browser and hit enter.

ghost commented Jul 28, 2015

Just copy and paste it into your browser and hit enter.

@ghost

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ghost

ghost Jul 28, 2015

Then why does it work in 0.4.0.7 and not 0.4.5?

ghost commented Jul 28, 2015

Then why does it work in 0.4.0.7 and not 0.4.5?

@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Jul 28, 2015

Most likely strict parser/little mistake in the truck file. (Like many cars spawned without one wheel because the author forgot a comma and the parser in 0.4.0.5 is too strict to ignore that, but only_a_ptr said the parser will be less strict in the nextr update if I remember correct)

DirtGamer301 commented Jul 28, 2015

Most likely strict parser/little mistake in the truck file. (Like many cars spawned without one wheel because the author forgot a comma and the parser in 0.4.0.5 is too strict to ignore that, but only_a_ptr said the parser will be less strict in the nextr update if I remember correct)

@Max98

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Max98

Max98 Jul 29, 2015

Contributor

Just fix the parser errors on the flexbodies first. Then see if the bug is still there.

Contributor

Max98 commented Jul 29, 2015

Just fix the parser errors on the flexbodies first. Then see if the bug is still there.

@Hiradur

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Hiradur

Hiradur Oct 24, 2015

Contributor

Closing as 3rd party content bug

Contributor

Hiradur commented Oct 24, 2015

Closing as 3rd party content bug

@Hiradur Hiradur closed this Oct 24, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment