New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

No Admin/Mod flags in Multiplayer #382

Closed
DevRain2500 opened this Issue Aug 12, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
7 participants
@DevRain2500

DevRain2500 commented Aug 12, 2015

In multiplayer in the stable release of 0.4.5, the Administrator and Moderator flags do not show up next to the player names.

Pic:

@Max98 Max98 added the bug label Aug 12, 2015

@Max98 Max98 added this to the Post-Nextstable milestone Aug 12, 2015

@Max98 Max98 self-assigned this Aug 12, 2015

@Hiradur Hiradur modified the milestones: Post-Nextstable, 0.4.6.0 Oct 24, 2015

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 Feb 1, 2016

Collaborator

Flags appear fine here.

Although it shows US flag for me, and i'm in Greece :P

Collaborator

tritonas00 commented Feb 1, 2016

Flags appear fine here.

Although it shows US flag for me, and i'm in Greece :P

@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Feb 2, 2016

^I think it shows the flag of whatever your RoR laguage setting is, and as there's only American English as selection in 0.4.5.1...

DirtGamer301 commented Feb 2, 2016

^I think it shows the flag of whatever your RoR laguage setting is, and as there's only American English as selection in 0.4.5.1...

@AntoniD330

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AntoniD330

AntoniD330 Feb 2, 2016

@DirtGamer301 Yes, you're right. Source.

But I think @Dogy144 was refering to the staff flags like:

  • "Blue" for Moderators, and
  • "Red" for Administrators.

with this additionals flag:

  • "Green" for Registred members (Only for the, now defunct, Official servers).

AntoniD330 commented Feb 2, 2016

@DirtGamer301 Yes, you're right. Source.

But I think @Dogy144 was refering to the staff flags like:

  • "Blue" for Moderators, and
  • "Red" for Administrators.

with this additionals flag:

  • "Green" for Registred members (Only for the, now defunct, Official servers).
@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Feb 3, 2016

@AntoniD330 I forgot to put the @tritonas00 thing, as he said "it shows US flag for me, and i'm greece"

DirtGamer301 commented Feb 3, 2016

@AntoniD330 I forgot to put the @tritonas00 thing, as he said "it shows US flag for me, and i'm greece"

@DevRain2500

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DevRain2500

DevRain2500 Feb 3, 2016

When I originally made the report (6 months ago) the admin/mod/normal flags and country flags were not showing up (as well as the loading local/remote arrows). But it seems to be fixed in the latest build. Not sure what fixed it.

DevRain2500 commented Feb 3, 2016

When I originally made the report (6 months ago) the admin/mod/normal flags and country flags were not showing up (as well as the loading local/remote arrows). But it seems to be fixed in the latest build. Not sure what fixed it.

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 Feb 3, 2016

Collaborator

So time to close this issue 👍

Collaborator

tritonas00 commented Feb 3, 2016

So time to close this issue 👍

@ulteq ulteq closed this Feb 4, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment