New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

auriga terrain without trees and objects #616

Closed
Speciesx opened this Issue Jan 18, 2016 · 8 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@Speciesx
Contributor

Speciesx commented Jan 18, 2016

@ulteq

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ulteq

ulteq Jan 18, 2016

Contributor

Works fine on Linux.

Contributor

ulteq commented Jan 18, 2016

Works fine on Linux.

@Speciesx

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Speciesx

Speciesx Jan 18, 2016

Contributor

And it happens on North St. Helens too.

Contributor

Speciesx commented Jan 18, 2016

And it happens on North St. Helens too.

@Speciesx

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Speciesx

Speciesx Jan 27, 2016

Contributor

All terrains have on thing in common, all these terrain use angelscripts. Without angelscript everything loads fine.

Contributor

Speciesx commented Jan 27, 2016

All terrains have on thing in common, all these terrain use angelscripts. Without angelscript everything loads fine.

@Hiradur

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Hiradur

Hiradur Jan 27, 2016

Contributor

Can you post angelscript.log?

Contributor

Hiradur commented Jan 27, 2016

Can you post angelscript.log?

@Speciesx

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Speciesx

Speciesx Jan 27, 2016

Contributor
12:07:03: ScriptEngine initialized
12:07:03: ScriptEngine (SE) initializing ...
12:07:03: Type registrations done. If you see no error above everything should be working
12:07:09: saving script bytecode to file c:\users\anubis\docume~1\rigs of rods 0.4\cache\script127A8BD8FBBA9021D23ADE8D42E5C6518D6AC667_31-scripts.asc
12:07:09: Executing main()
12:07:09: The script finished successfully.

I have already a solution, upgrading angelscript to 2.22.2 has fixed this problem.

Contributor

Speciesx commented Jan 27, 2016

12:07:03: ScriptEngine initialized
12:07:03: ScriptEngine (SE) initializing ...
12:07:03: Type registrations done. If you see no error above everything should be working
12:07:09: saving script bytecode to file c:\users\anubis\docume~1\rigs of rods 0.4\cache\script127A8BD8FBBA9021D23ADE8D42E5C6518D6AC667_31-scripts.asc
12:07:09: Executing main()
12:07:09: The script finished successfully.

I have already a solution, upgrading angelscript to 2.22.2 has fixed this problem.

@Speciesx Speciesx closed this Jan 28, 2016

@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Apr 27, 2016

I see it's closed but just as a test it might be useful to k now I just got this bug on greece, atleast for a non-coder like me it looks like the same bug:
screenshot_1236
Just thought I should add this for completion (using 0.4.5.1, not the latest released build).

DirtGamer301 commented Apr 27, 2016

I see it's closed but just as a test it might be useful to k now I just got this bug on greece, atleast for a non-coder like me it looks like the same bug:
screenshot_1236
Just thought I should add this for completion (using 0.4.5.1, not the latest released build).

@AntoniD330

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AntoniD330

AntoniD330 Apr 27, 2016

As far as I know, in 0.4.5.1, PSSM Shadows broke some OGRE terrain layers.

A Quote from max98 (Link to the post)

Shadows are very fps yumy & sometimes screwup terrain's layers. (Eg: Auriga, Greece..)

I wonder if this bug can be fixed.

AntoniD330 commented Apr 27, 2016

As far as I know, in 0.4.5.1, PSSM Shadows broke some OGRE terrain layers.

A Quote from max98 (Link to the post)

Shadows are very fps yumy & sometimes screwup terrain's layers. (Eg: Auriga, Greece..)

I wonder if this bug can be fixed.

@Hiradur

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Hiradur

Hiradur Apr 28, 2016

Contributor

I wonder if this bug can be fixed.

not with Ogre 1.9 afaik

Contributor

Hiradur commented Apr 28, 2016

I wonder if this bug can be fixed.

not with Ogre 1.9 afaik

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment