New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Garage spawn points triggering #643

Closed
tritonas00 opened this Issue Jan 26, 2016 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@tritonas00
Collaborator

tritonas00 commented Jan 26, 2016

Load nHelens (happens in all maps). Go to garage door and will open the vehicles menu. Press cancel, go in again. Now the menu is not opening. Go to another spawn point do the same and return to the first which now can be triggered again.

It happens with all spawners (vehicles/loads/planes/boats).

Example video: https://www.dropbox.com/s/k2jqtm178ts652i/garage.mp4?dl=0

Shouldn't this be triggered every time you get in?

Sorry for bad english

@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Jan 26, 2016

IIRC that already happaned with 0.38, if that helps. I can't test it though,

DirtGamer301 commented Jan 26, 2016

IIRC that already happaned with 0.38, if that helps. I can't test it though,

@tritonas00

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tritonas00

tritonas00 Jan 26, 2016

Collaborator

IIRC that already happaned with 0.38, if that helps. I can't test it though

I think so, but i cant test because 0.38's angelscript is broken in linux amd64

Collaborator

tritonas00 commented Jan 26, 2016

IIRC that already happaned with 0.38, if that helps. I can't test it though

I think so, but i cant test because 0.38's angelscript is broken in linux amd64

@ulteq ulteq added the bug label Jan 26, 2016

@DirtGamer301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DirtGamer301

DirtGamer301 Jan 26, 2016

I can't test it either because my 0.38 is broken, it shoots me an error message when starting. Might be a mod, might be something else. But as I didn't use it for ages and kinda replaced it with 0.4 I didn't really bother fixing it.

DirtGamer301 commented Jan 26, 2016

I can't test it either because my 0.38 is broken, it shoots me an error message when starting. Might be a mod, might be something else. But as I didn't use it for ages and kinda replaced it with 0.4 I didn't really bother fixing it.

ulteq added a commit to ulteq/rigs-of-rods that referenced this issue Jan 26, 2016

ulteq added a commit to ulteq/rigs-of-rods that referenced this issue Jan 26, 2016

@ulteq ulteq closed this in #645 Jan 26, 2016

ulteq added a commit to ulteq/rigs-of-rods that referenced this issue Jan 28, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment