New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

If you load another vehicle, vehicle stops working until reset of game. #764

Closed
RORLoverIDK opened this Issue Feb 9, 2016 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@RORLoverIDK

RORLoverIDK commented Feb 9, 2016

Bug (I only get this on ROR 0.4.5.1)

When i load one vehicle and load another one, the seconded one stops working if driven.
Please fix this, the only version i use to spawn multiple vehicles is 0.38.67.
Thanks,
RORLoveIDK

@Michael10055

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Michael10055

Michael10055 Feb 10, 2016

Contributor

Have you tried any of the NightBuilds from http://www.rigsofrods.com/threads/120878-Rigs-of-Rods-NightBuild ? I haven't encountered this issue in the upstream yet.

Contributor

Michael10055 commented Feb 10, 2016

Have you tried any of the NightBuilds from http://www.rigsofrods.com/threads/120878-Rigs-of-Rods-NightBuild ? I haven't encountered this issue in the upstream yet.

@RORLoverIDK

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@RORLoverIDK

RORLoverIDK Feb 12, 2016

How do i get the game running? i cant open the game up. (Nightbuild)

RORLoverIDK commented Feb 12, 2016

How do i get the game running? i cant open the game up. (Nightbuild)

@Hiradur

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Hiradur

Hiradur Feb 19, 2016

Contributor

Did you follow the installation instructions in the first post?

Contributor

Hiradur commented Feb 19, 2016

Did you follow the installation instructions in the first post?

@RORLoverIDK

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@RORLoverIDK

RORLoverIDK Feb 23, 2016

Got nightbuild to work finally

RORLoverIDK commented Feb 23, 2016

Got nightbuild to work finally

@Michael10055

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Michael10055

Michael10055 Apr 9, 2016

Contributor

It's been over a month since last reply; I would assume this issue is fixed.

Contributor

Michael10055 commented Apr 9, 2016

It's been over a month since last reply; I would assume this issue is fixed.

@ulteq ulteq closed this Apr 20, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment