New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Configurator issues #777

Closed
WillyB1337 opened this Issue Feb 13, 2016 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
1 participant
@WillyB1337

WillyB1337 commented Feb 13, 2016

Right now, I have 2 audio device on my Laptop.
I cannot get my external HDMI to work with RoR.

What I do if I want to go to multiplayer : Get to the configurator,Set the sound device as my external speaker, activate multiplayer, Save&Play = Sounds doesn't work.

If I want to make them work again, I have to go in the ingame settings! Is there possible to add an option to enable multiplayer ingame

@WillyB1337

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@WillyB1337

WillyB1337 Feb 13, 2016

I think I found the issue.

The sound driver name is : (Son Intel(R) pour écrans)

Probably the é cause that

Because when I look in the RoR.cfg, I get this : AudioDevice=OpenAL Soft on 24MP56 (Son Intel(R) pour ꤲans)
@Speciesx

WillyB1337 commented Feb 13, 2016

I think I found the issue.

The sound driver name is : (Son Intel(R) pour écrans)

Probably the é cause that

Because when I look in the RoR.cfg, I get this : AudioDevice=OpenAL Soft on 24MP56 (Son Intel(R) pour ꤲans)
@Speciesx

@WillyB1337 WillyB1337 closed this Feb 13, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment