New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

lockgroups not supporting nodes2 #829

Closed
derbymutt opened this Issue Apr 12, 2016 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@derbymutt
Contributor

derbymutt commented Apr 12, 2016

In previous versions of RoR, nodes2 nodes could be used in lockgroups.
Example of how nodes2 would have been used

lockgroup_default_nolock

nodes2
HITCH0, -12.100,     0.875,  0.000, l 70    

lockgroups
;lockgroup,  nodeIDs
        -1,   HITCH0

Changing HITCH0 in the lockgroup section to its node number in 0.4.6 will make the lockgroup function (in the case of the example changing HITCH0 to 0 would work.)

Existing content that implements nodes2 in lockgroups: https://www.dropbox.com/s/w615te2n4o1ykcr/DerbymuttRacingTransportSemiTrailer.zip?dl=0

@ulteq ulteq added the bug label Apr 17, 2016

ulteq added a commit to ulteq/rigs-of-rods that referenced this issue Apr 20, 2016

@ulteq

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ulteq

ulteq Apr 20, 2016

Contributor

@derbymutt Can you test if this: #833 fixes your issue?

Contributor

ulteq commented Apr 20, 2016

@derbymutt Can you test if this: #833 fixes your issue?

@ulteq ulteq closed this in #833 Apr 22, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment